LP Viesti kohtaa välierässä OrPon

0

LP Viesti kohtaa lentopallon naisten Mestaruusliigan välierissä Oriveden Ponnistuksen. Asia varmistui torstai-iltana, kun OrPo voitti viidennessä puolivälieräottelussa LiigaPlokin erin 3–1 ja Pölkky Kuusamo kaatoi Lapin paikallisessa rovaniemeläisen Woman Volleyn erin 3–0.

Näin OrPo ja Pölkky selvisivät välieriin voitoin 3–2. Välieriin selvisi lopulta runkosarjan neljä parasta joukkuetta: runkosarjan ykkönen HPK kohtaa nelosen Pölkyn ja kakkonen LP Viesti kolmosen OrPon. Finaalipaikka heltiää neljällä otteluvoitolla

LP Viesti ja OrPo kohtasivat runkosarjassa kolme kertaa. Kaikki ottelut päättyivät kotivoittoihin, kerran Orivedellä ja kaksi kertaa Salossa.

LP Viestin ja OrPon ensimmäinen kohtaaminen on vuorossa lauantaina Salohallissa poikkeukselliseen aikaan kello 19. Ennen tuota ottelua Vilpas kohtaa Korisliigan kärkikamppailussa Helsinki Seagullsin kello 16.

HPK ja Pölkky kohtaavat ensimmäisen kerran lauantaina kello 18 Hämeenlinnassa.

Päivitetty klo 20:57: HPK-Pölkky-sarjan alkamisaika.