LP Viesti kyykytti OrPoa toista kertaa 24 tunnin sisällä

0

LP Viesti otti jo toisen kiinnityksen lentopallon naisten Mestaruusliigan loppuottelupaikkaan, kun se kaatoi toisessa välieräottelussa Oriveden Ponnistuksen vieraskentällä erin 1-3 (12-25, 26-24, 17-25, 17-25).

LP Viesti voitti lauantai-iltana klo 19 alkaneen avausottelun Salohallissa 3-0, joten joukkue otti 2-0-johdon välieräsarjassa alle 24 tunnissa. Loppuotteluun vaaditaan neljä otteluvoittoa.

Kuten erälukemat osoittavat, ottelu oli vieraiden juhlaa toista erää lukuun ottamatta. Siinä LP Viesti menetti kaksi eräpalloa ja antoi OrPolle mahdollisuuden tulla peliin mukaan. Mahdollisuus jäi kuitenkin käyttämättä.

LP Viesti repi ratkaisevan eron kotijoukkueeseen ässäsyötöissä (3-11) ja torjuntapisteissä (10-14).

Tasaisesti onnistuneesta LP Viestistä peräti neljä pelaajaa teki 15-19 pistettä: laiturikolmikko Ronja HeikkiniemiNoora KosonenPauliina Vilponen sekä keskitorjuja Nadezhda Gokhshtein. Aloituksessa ollut keskitorjuja Anna Czakan teki myös mukavat yhdeksän pistettä.

Kolmas välieräottelu pelataan tiistaina Salohallissa kello 18.30.