Plusmiinus-tilaston ylivoimainen hallitsija Jasper Lindsten saa play off -tulikasteen tiistaina Turussa

0

Salolaisen jääkiekkokoulun kasvatti Jasper Lindsten pelaa tiistaina uransa ensimmäisen pääsarjan pudotuspeliottelun. TPS kohtaa mielenkiintoisen puolivälieräsarjan avausottelussa HIFK:n kello 18.30 Turussa alkavassa ottelussa.

Lindsten ei ole vain yksi rivipelaaja muiden joukossa. Hän on runkosarjan plusmiinustilaston ylivoimainen voittaja: eroa tilaston kakkoseen kertyi neljä plusmerkintää. Lindsten pokkasi viikonloppuna tilastovoitostaan Matti Keinosen nimeä kantavan pokaalin.

Ilmaisua läpimurtokausi käytetään joskus kevyin perustein, mutta 22-vuotiaan Lindstenin kohdalla sellaista voi häpeilemättä käyttää. Pudotuspeleissä hänen vastuunsa kasvaa entisestään, kun TPS:n laitahyökkääjän Dave Spinan kauden kerrottiin maanantaina olevan mitä todennäköisimmin ohi.

Lisää Jasper Lindstenistä ja myös hänen ketjukaverinaan pelaavasta ”veteraaniosaston” Tomi Kalliosta voit lukea tiistain Salon Seudun Sanomista.

 

Jasper Lindsten on saanut kauden aikana yhä enemmän vastuuta TPS:ssä. Pudotuspeleihin hän lähtee avainpelaajana Tomi Kallion ja Eric Perrinin ketjukaverina.