Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Salo Irish täytti komeasti tehtävänsä

The Last of the McKeithans kulttuuritalo Kivan lavalla.

Toista kertaa järjestetty Salo Irish -festivaali osoitti toistamiseen, että Suomessa osataan tehdä irlantilaista musiikkia – sekä hyvin että antaumuksella. Festivaalin lauantainen pääkonsertti lähestulkoon loppuunmyydyssä kulttuuritalo Kivassa oli tästä monipuolinen näyte.

Vuosi sitten samassa paikassa kuultiin vieraina Gather No Moss -duoa ja The Irish Session of Helsinki -kokoonpanoa. Tällä kertaa irlantilaisen musiikin asiaa ajoivat tyylillä vierailevina ryhminä The Last of the McKeithans ja O’Rives.

Molemmilla kerroilla paikallisosaaminen on ollut järjestävää seuraa edustavan The Green Hopen ja maantieteellisesti lähes salolaisen eli turkulaisen irlantilaisen tanssin seuran Dragún Irish Dancersin hallussa. Myös tämä osasto on toiminut.

Lue koko arvostelu 20.3.2017 lehdestä


Uutiset
STT
Arkisto