Salolainen Sami Heikkiniemi valittiin Suomen Lentopalloliiton urheilutoiminnan johtajaksi

0

Salolainen Sami Heikkiniemi valittiin Suomen Lentopalloliiton uuteen toimenkuvaan, urheilutoiminnan johtajaksi. Heikkiniemen työkenttä on vähintäänkin laaja: hän vastaa muun muassa  kilpailutoiminnan, aluepäällikköverkoston, aluevalmennuksen, valmentajakoulutuksen ja Kuortaneen valmennuskeskuksen johtamisesta sekä lentopallon ja beach volleyn huippu-urheilutoiminnasta.

42-vuotias Heikkiniemi on salolaiselle lentopalloväelle erittäin tuttu mies. Pelaajaurallaan hän edusti usemman kauden ajan Salon Piivolleyta saavuttaen kaksi SM-pronssia ja kaksi Suomen cupin hopeaa.

Pelaajaura päättyi vuonna 2008, jonka jälkeen Heikkiniemi on ollut monessa mukana valmentajana. Hänen roolinsa Salon Viestin toiminnassa on ollut erittäin suuri: valmennetut joukkueet ovat saavuttaneet läjäpäin nuorten SM-mitaleita. Lisäksi Heikkiniemi valmensi useamman kauden ajan Viestin naisjoukkuetta ykkös- ja kakkossarjassa.

– Lasten ja nuorten pelaamisen ja liikkumisen lisääminen ovat lähimpänä sydäntäni. Tässä tavoitteessa onnistuminen on tärkeää meille kaikille. Huippu-urheilun onnistuminen mitataan menestyksellä, Heikkiniemi toteaa Lentopalloliiton tiedotteessa.

Salon Viestistä on tullut Sami Heikkiniemen valmennuksessa aivan Suomen huippuluokan juniorilentopalloseura.