Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Saloon tulossa kaksi gluteenitonta leipomoa

Marja-Leena Paakkonen kertoo, että 80 vuotta vanha Kuiro laajentaa gluteenittomien tuotteiden leivontaan.

Salolainen Kuiron leipomo suunnittelee toiminnan laajentamista gluteenittomien tuotteiden leivontaan.
Marja-Leena Paakkonen Kuirolta kertoi keskiviikkona Salossa järjestetyssä lähiruokatilaisuudessa tänä vuonna 80 täyttävän yrityksen tulevaisuudesta.
– Gluteenittoman leipomon perustaminen leipomon yhteyteen on tämän vuoden asia. Moni haluaa syödä gluteenitonta.
Erityisleipomo Muruset toivoo pääsevänsä leipomaan gluteenittomia tuotteita jo kesäkuussa Takatalon liiketiloihin Helsingintielle rakennettavissa tiloissa.  Leipomon yrittäjät ovat salolaiset Marjut Similä ja Siru Ranta.
Erityisleipomon tuotteissa erityisallergiat huomioidaan laajasti. Leipomossa ei käsitellä vehnää, soijaa tai lehmänmaitoa.
Leipomon yhteistyökumppani on Yläneellä toimivan leipomo Eilamari.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutiset
STT
Arkisto