Viitannummella ja Teijolla avataan talkoilla näkymää merelle

0

Mathildedalin talkooalueen vieressä sijaitsevat Mathildedalin ruukin kehräämön alpakkalaitumet. Aluetta onkin suunniteltu laidunnettavaksi alpakoilla.
Salon Viitannummella ja Teijolla järjestetään loppuviikosta maisemanhoitotalkoot, joihin kaikki halukkaat ovat tervetulleita. Viitanummella pidetään talkoot perjantaina 24. maaliskuuta klo 12 alkaen ja Teijolla lauantaina 25. maaliskuuta klo 10 alkaen.
Talkoolaisia suositellaan ottamaan mukaan omat työhanskat sekä työvälineitä mahdollisuuksien mukaan, kuten vesuri, kirves, raivaussaha tai moottorisaha. Talkoolaisille on tarjolla myös lounasta.
Viitannummen talkoissa kaadetaan huonokuntoisia puita sekä avataan näkymiä merelle. Lisäksi kunnostetaan Merikulmantien ja Kivikehänkadun välistä metsikköä puistomaisempaan suuntaan. Talkoot järjestää Avaimet maisemaan -hanke ja Viitannummen asukasyhdistys. Talkooporukka kokoontuu Kivikehänkadulla.
Teijon talkoissa Mathildedalin rannassa raivataan alueella kulkevien polkujen reunat, kaadetaan huonokuntoisia puita tammimetsästä sekä avataan näkymiä merelle. Talkoot järjestää Avaimet maisemaan -hanke ja Teijon Alueen Kyläyhdistys. Talkoisiin kokoonnutaan Mathildedalin uimarannalla.