Vilpas kaatoi Korihait, Seagullsille rökäletappio Joensuussa – lauantain pelissä panoksena runkosarjan voitto

0

Korisliigan kärkijoukkue Salon Vilpas haki odotetun voiton Uudestakaupungista Korihaiden vieraana keskiviikkona. Vilpas löi sarjajumbon 85-73. Vilpas sinetöi vierasvoiton vahvalla päätösneljänneksen pelillään. Se meni Vilppalle pistein 26-13.

Salolaisten tehomies oli 21 pistettä pussittanut Juwan Staten. Al’lonzo Coleman, Brandon Edwards ja Okko Järvi säestivät nakuttamalla 12 pistettä mieheen. Coleman oli jopa lähellä tripla-tuplaa, sillä pisteiden lisäksi hän otti kymmenen levypalloa ja antoi yhdeksän koriin johtanutta syöttöä. Tripla-tupla jäi siis vaivaisen syötön päähän.

Isäntien paras pisteidentekijä oli Mikko Jalonen (13).

Samaan aikaan Joensuussa Kataja höykytti helsinkiläistä Seagullsia 82-53.

Sekä Vilppaalla, Katajalla ja Seagullsilla on edelleen mahdollisuudet voittaa runkosarja. Vilppaalla on kahden voiton kaula Katajaan ja Seagullsiin. Katajan etuna on se, että sillä on peli enemmän jäljellä. Toisaalta Vilpas pystyy varmistamaan runkosarjan ykköstilan lauantaina Salohallissa, jossa se kohtaa Seagullsin kello 16.

 

Vilpas ja Seagulls kohtaavat lauantaina Salohallissa. Jos Vilpas voittaa, on se varmasti runkosarjan ykkönen.
Vilpas ja Seagulls kohtaavat lauantaina Salohallissa. Jos Vilpas voittaa, on se varmasti runkosarjan ykkönen.