16-vuotiaan salolaisnuorukaisen etsinnät olleet tuloksettomia

0

Viikko sitten kadonneen 16-vuotiaan Olli Hautalan etsintöjä jatkettiin tiistaina Salossa poliisikoirien avulla. Lisäksi etsintään saatiin apua Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen sukeltajilta, jotka haravoivat Salonjokea kaupungin keskustan tuntumassa. Etsinnät joessa päättyivät kuitenkin tuloksetta.

Hautala katosi keskiviikkona 12. huhtikuuta aamuyöllä Salon keskustassa. Poliisin mukaan hän oli viettänyt iltaa ystäviensä kanssa Salon torin tuntumassa, kun hän oli yllättäen laskenut maahan reppunsa ja lippiksensä ja lähtenyt juoksemaan Salonjoen rantaa yläjuoksulle päin. Hän oli nauttinut alOlli Hautalakoholia illan aikana.
Ystävien mukaan tapahtumaan ei liittynyt mitään riitaa. Paikalla oli muutamia nuoria.

Hautalaa etsittiin lauantaina poliisin, pelastuslaitoksen ja vapaaehtoisen pelastuspalvelun Vapepan yhteistyönä Salonjoen molemmilla puolilla Salon keskustassa sekä ylä- ja alajuoksulla. Etsintää tehtiin myös vedestä pelastuslaitoksen veneen avulla. Maanantaina etsintöjä jatkettiin veneellä, ruumiskoiraa apuna käyttäen.

Rikosylikonstaapeli Heikki Anttilan mukaan nyt etsintätoimet lopetetaan, koska ei ole enää mitään paikkaa, mistä etsiä.
– Vinkkejä tietenkin tarkastetaan, jos niitä tulee. Vinkkejä on kyllä tullut, mutta ei vielä yhtään eteenpäinvievää.
Anttilan mukaan Hautalasta ei 12. huhtikuuta aamuyön kello kahden jälkeen ole mitään havaintoja.
– Sosiaalinen media on aivan hiljaa, puhelinta ei ole käytetty, rahaa ei ole käytetty.

Hautalalla oli katoamishetkellä tummansininen takki, musta collegepaita, mustat kengät, tummat housut ja kaulassa ristikoru. Jos joku tietää jotakin hänen liikkeistään, poliisi toivoo siitä ilmoitusta numeroon 0295417427 tai hätäkeskukseen numeroon 112.