Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Falck avaa toimipisteen Salon osaamiskeskukseen

Kuva: Falck

Hinaus- ja tiepalveluistaan tunnettu Falck avaa uuden contact centerin Saloon kesällä. Palvelukeskukseen palkataan alkuvaiheessa noin viisi uutta vakituista kokoaikaista työntekijää, ja jatkossa on odotettavissa lisää.
– Helsingin toimistossamme on tällä hetkellä noin 25 contact center -työntekijää, tai ongelmanratkaisijaa kuten tehtävänimike meillä kuuluu. Vahvan kasvun johdosta kärsimme Helsingissä hieman jopa työvoimapulasta, ja toimistotilatkin ovat käymässä ahtaiksi. Olemme vuoden verran selvitelleet eri mahdollisuuksia, ja olemme nyt päätyneet Saloon jonne avaamme uuden palvelukeskuksen kesän aikana. Uskomme ja toivomme löytävämme Salosta sitoutunutta ja asiakaspalveluhenkistä porukkaa, kertoo Falckin operatiivinen johtaja Miika Leppänen Falckin tiedotteessa.
– Salon kaupungin ja Yrityssalon edustajien kanssa toimiminen on ollut erittäin positiivista, ja osaltaan ratkaisemassa valinnan kohdistumista Saloon. Olemme saaneet nopeita ja hyviä vastauksia kysymyksiimme ja apua yli odotusten, ja iso merkitys oli myös sopivien toimitilojen löytymisellä Microsoftin entisistä tiloista.
Palvelukeskus sijoittuu Microsoftin entiselle kampukselle, eli nykyiselle Salo IoT -kampukselle. Samassa paikassa järjestetään myös infotilaisuus työnhakijoille perjantaina 28.4. kello 11. Rekrytointi on käynnissä ja päättyy 30.4.

4 vastausta: Falck avaa toimipisteen Salon osaamiskeskukseen

  • Hienoa, kerrassaan upeaa!

  • Mutta, mutta tämä tulee meille kaupunkilaisille kalliiksi. Ei sinne (osaamiskeskukseen) ketään tule, kaupunki maksaa miljoonia, ei kannata investoida purkukuntoiseen rakennukseen jne…

    t. Salolaiset pessimistit

  • 5000 ihmisen tiloihin saadaan 5 työpaikkaa!!! Toi kompleksi tulee tuottamaan vain tappiota nyt ja tulevaisuudessa!!

  • Vaikea on ymmärtää, ettei sopivia tiloja olisi Salossa ollut vapaana vaikka kuinka paljon. Emmehän me tiedä, onko kyseinen yritys neuvotellut muiden tilojen omistajien kanssa Salossa, mutta päätynyt lopulta Microsoftille. Kun homma kuitenkin perustuu omistajien verkostoitumiseen ja markkinointiin yhdessä Yrityssalon tuen kanssa eli tällainen iso hanke saa julkisuutta muuallakin kuin Salossa ja siksi houkuttelee tänne yrityksiä, erinomainen asiahan se on. Onhan viiden hengen yrityksessä viiden tuhannen alku, vaikka se pikavoittojen tavoitteluun tottuneelle sukupolvelle onkin vaikea ymmärtää.

    En minäkään ollut aikanaan vakuuttunut hankkeen kannattavuudesta. Kun keskustelut on kuitenkin käyty ja päätös kampuksesta tehty, on kaikkien salolaisten syytä olla hengessä mukana, eikä tuomita sitä enää tappiolliseksi hankkeen parissa toimivien työtä vaikeuttaen. Jokaisen pessimistin onkin tässä vaiheessa syytä kysyä itseltään, haluaako ihan oikeasti ns. lorottaa oman kaupungin muroihin.


Uutiset
STT
Arkisto