Falck avaa toimipisteen Salon osaamiskeskukseen

0
Kuva: Falck
Hinaus- ja tiepalveluistaan tunnettu Falck avaa uuden contact centerin Saloon kesällä. Palvelukeskukseen palkataan alkuvaiheessa noin viisi uutta vakituista kokoaikaista työntekijää, ja jatkossa on odotettavissa lisää.
– Helsingin toimistossamme on tällä hetkellä noin 25 contact center -työntekijää, tai ongelmanratkaisijaa kuten tehtävänimike meillä kuuluu. Vahvan kasvun johdosta kärsimme Helsingissä hieman jopa työvoimapulasta, ja toimistotilatkin ovat käymässä ahtaiksi. Olemme vuoden verran selvitelleet eri mahdollisuuksia, ja olemme nyt päätyneet Saloon jonne avaamme uuden palvelukeskuksen kesän aikana. Uskomme ja toivomme löytävämme Salosta sitoutunutta ja asiakaspalveluhenkistä porukkaa, kertoo Falckin operatiivinen johtaja Miika Leppänen Falckin tiedotteessa.
– Salon kaupungin ja Yrityssalon edustajien kanssa toimiminen on ollut erittäin positiivista, ja osaltaan ratkaisemassa valinnan kohdistumista Saloon. Olemme saaneet nopeita ja hyviä vastauksia kysymyksiimme ja apua yli odotusten, ja iso merkitys oli myös sopivien toimitilojen löytymisellä Microsoftin entisistä tiloista.
Palvelukeskus sijoittuu Microsoftin entiselle kampukselle, eli nykyiselle Salo IoT -kampukselle. Samassa paikassa järjestetään myös infotilaisuus työnhakijoille perjantaina 28.4. kello 11. Rekrytointi on käynnissä ja päättyy 30.4.