Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Kadonnutta nuorukaista etsitään Salossa lauantaina

Salossa etsitään kadonnutta nuorukaista lauantaina. 16-vuotias Olli Hautala on kadonnut tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Hautala oli poliisin mukaan viettänyt iltaa ystäviensä kanssa Salon torin tuntumassa, kun hän oli yllättäen laskenut maahan reppunsa ja lippiksensä ja lähtenyt juoksemaan Salonjoen rantaa yläjuoksulle päin. Hän oli nauttinut alkoholia illan aikana.

Ystävien mukaan tapahtumaan ei liittynyt mitään riitaa. Paikalla oli muutamia nuoria.

Hautalalla oli katoamishetkellä tummansininen takki, musta collegepaita ilman huppua, mustat kengät, tummat housut ja kaulassa ristikoru. Keskiviikon aamuyön kello kahden jälkeen Hautalasta ei ole mitään havaintoja. Myöskään puhelinta ei ole paikannettu katoamishetken jälkeen.

Katoamisilmoituksen teki pojan äiti torstaina.

Poliisi, pelastuslaitos ja vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa suorittavat lauantaina lähietsintää Salonjoen molemmilla puolilla Salon keskustassa ja ylä- ja alajuoksulla. Rikosylikonstaapeli Heikki Anttilan mukaan etsinnöissä on mukana parikymmentä henkeä.

– Tarkoitus on haravoida joen rantapenkat muutaman kilometrin matkalta.

Pyhien jälkeen etsintöjä jatketaan mahdollisesti ruumiskoiran avulla.

Jos joku tietää Hautalan liikkeistä, niin poliisi toivoo ilmoitusta, puh. 0295417427.

 

 

6 vastausta: Kadonnutta nuorukaista etsitään Salossa lauantaina

 • Toivotaan, että poika löytyy pian, oli sitten joessa tai ei, kunhan löytyy, se on tärkeintä.

  Toivottavasti poliisi tutkii myös kavereiden taustat ja selvittää tilannetta, ihan vaan varmuuden vuoksi, koska salossa on ennenkin ”kaveri yhtäkkiä menny jokee, ilman mitään riitaa”.

  Sanon tämän yleisen elämänkokemuksen perusteella, enkä halua millään tavalla leimata tai syyttää ketään, mutta totuus on selvitettävä olosuhteista, vaikka se johtaisi, mihin sitten johtaisikaan.

 • Törkeätä, että Salonjoen rantoihin ei vieläkään ole asennettu tartuntaköysiä pelastautumista varten. Turunjokeen ne saatiin jo, mutta ei vain Saloon. Kuinka monta Salonjokeen hukkunutta oikein tarvitaan ennen kuin mitään tapahtuu, olen ainakin 5 vuotta nostanut asiaa esille?

  • Samaa mieltä neljän lapsen isän kanssa. Toivottavasti uusi, parempi valtuusto tekee nopean päätöksen, ja asia korjataan jo tänä kesänä.

   Sieltä on mahdotonta nousta, varsinkin näin kylmän veden aikana.

  • Jo yhden hukkuvan pelastuminen kattaisi yhteiskunnalle ketjuttamisen kustannukset. Kaupungin lisäksi vapaaehtoisjärjestöt, yritykset, Lionsit ym., tässä olisi keräyksen paikka, jolla olisi mahdollisuus tehdä goodwilliä parhaassa mahdollisessa mielessä.

   Tartuntaketjut pitäisi olla jo itsestään selvinä olemassa jyrkkäseinäisen joenrannan turvavälineenä. Ja niin tukevilla pulteilla kiinni, etteivät jäät vie niitä keväällä. Varmasti tämä on mahdollista.

 • Vieläkään siis ei ole löytynyt poikaa? Onko siis juossut Moision koulun ja Ollikkalan suuntaan? Voisiko olla, että on noussut vanhalle ykköstielle ja joku napannut auton kyytiin? Kaukaa haettua, mutta tässä tilanteessa kaikki varmaan auki.

 • Kaikenlaiset tartuntaketjut vain yllyttäisivät humalaisia hyppäämään jokeen.


Uutiset
STT
Arkisto