Kadonnutta nuorukaista etsitään Salossa lauantaina

0

Salossa etsitään kadonnutta nuorukaista lauantaina. 16-vuotias Olli Hautala on kadonnut tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Hautala oli poliisin mukaan viettänyt iltaa ystäviensä kanssa Salon torin tuntumassa, kun hän oli yllättäen laskenut maahan reppunsa ja lippiksensä ja lähtenyt juoksemaan Salonjoen rantaa yläjuoksulle päin. Hän oli nauttinut alkoholia illan aikana.

Ystävien mukaan tapahtumaan ei liittynyt mitään riitaa. Paikalla oli muutamia nuoria.

Hautalalla oli katoamishetkellä tummansininen takki, musta collegepaita ilman huppua, mustat kengät, tummat housut ja kaulassa ristikoru. Keskiviikon aamuyön kello kahden jälkeen Hautalasta ei ole mitään havaintoja. Myöskään puhelinta ei ole paikannettu katoamishetken jälkeen.

Katoamisilmoituksen teki pojan äiti torstaina.

Poliisi, pelastuslaitos ja vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa suorittavat lauantaina lähietsintää Salonjoen molemmilla puolilla Salon keskustassa ja ylä- ja alajuoksulla. Rikosylikonstaapeli Heikki Anttilan mukaan etsinnöissä on mukana parikymmentä henkeä.

– Tarkoitus on haravoida joen rantapenkat muutaman kilometrin matkalta.

Pyhien jälkeen etsintöjä jatketaan mahdollisesti ruumiskoiran avulla.

Jos joku tietää Hautalan liikkeistä, niin poliisi toivoo ilmoitusta, puh. 0295417427.