Nainen raivosi asunnossa Paimiossa ­­– mies meni piiloon makuuhuoneeseen

0

Nainen rikkoi suutuspäissään vuokra-asunnon ikkunan ja muita tavaroita Paimiossa Mannerbergintiellä sunnuntain vastaisena yönä kello kolmelta.
Poliisipartio sai metelitehtävän osoitteeseen. Ilmoittaja kertoi partiolle pariskunnan asunnosta kuuluvan tavaroiden rikkomisen ääntä ja mahdollisesti asunnon ikkunoitakin olisi hajoitettu.
Pihassa partiota tuli vastaan mies, joka kertoi olleensa asunnon makuuhuoneessa piilossa puolison hajoittaessa asuntoa. Partio havaitsi etupihan puoleisen ikkunan olevan rikki. Asunnon sisältä oli heitelty tavaroita ja huonekaluja etupihalle.
Nainen otettiin kiinni asunnon keittiöstä. Hän kertoi partiolle hajoittaneensa asunnossa tavaroita suutuspäissään. Asunnon lattiat olivat lasinsirujen peittämiä. Sirut olivat tulleet rikotusta omaisuudesta. Asunnon seinissä ja ovissa oli verta naisen käsiin tulleista haavoista. Sekä nainen että mies ovat kirjoilla asunnossa.
Vahingonteosta epäilty nainen kuljetettiin Turun poliisitaloon. Kuulustelussa 1970-luvulla syntynyt nainen kertoi, että oli nauttinut runsaasti alkoholia, eikä hänellä ole mitään muistikuvia tapahtumista. Nainen lupasi korvata aiheuttamansa vahingot.