Poliisi ratsasi asuntoja Salossa – kotietsinnöissä löytyi huumeita

0

Poliisi teki tiistaina kaksi kotietsintää Salossa. Poliisi ratsasi asunnot yleisövihjeiden perusteella huumausaineiden käytön selvittämiseksi.

Poliisi vieraili Ruuhikoskenkadulla ja Mököistenkadulla sijaitsevissa kerrostaloasunnoissa. Molemmista kohteista oli tullut ilmoituksia, että rappukäytävässä haisee usein voimakkaasti kannabikselta ja asunnoissa käy paljon vieraita.

Ruuhikoskenkadun asunnosta löytyi etsinnöissä vähäinen määrä marihuanaa ja amfetamiinia. Asunnon haltijaa, vuonna 1972 syntynyttä miestä epäillään huumausainerikoksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Mököistenkadun asunnosta löytyi muuntohuume alfa pvp:tä sekä huumausaineen käyttövälineitä. Myös tämän asunnon haltijaa, vuonna 1995 syntynyttä naista epäillään huumausainerikoksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.