Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Someron pääkadun nopeusrajoitus ei alene

Someron pääkadun Joensuuntien nopeusrajoitusta ei alenneta. Someron kaupunginhallituksen enemmistö päätti, että Joensuuntien nopeusrajoituksena säilyy edelleen nykyinen 40 kilometriä tunnissa.

Kaupunginhallituksen päätös syntyi selvästi äänin 6–2, sillä keskustan, kokoomuksen ja perussuomalaisten edustajat äänestivät nopeusrajoituksen alentamista vastaan. SDP:n kaksi edustajaa kannatti teknisen lautakunnan aiemmin yksimielisesti tekemää päätöstä, jonka mukaan Joensuuntien nopeusrajoitus olisi laskettu 30 kilometriin tunnissa.

Joensuuntien nopeusrajoitus tuli kaupunginhallituksen käsittelyyn sen jälkeen, kun kaupunginhallitus oli päättänyt käyttää teknisen lautakunnan tekemään päätökseen otto-oikeutta.

1 vastaus: Someron pääkadun nopeusrajoitus ei alene

  • Someron pääkatu on usein aivan autio. Ihmisiä tai autoja ei ole. Liikkeitä tyhjinä. Puuttuvat vain lännenelokuvista tutut ohdakepallot vierimässä tuulen mukana.

    Sitten kun kerran viikossa perjantaina on vähän liikennettä, kaikki rynnivät miten tykkäävät. Jalankulkijat yhtään varomatta suojateille ja autoilijat köröttäen 30 km/h kävelyvauhtia.


Uutiset
STT
Arkisto