Viktoriia Tuchashvilin ja Iida Murron pelaajasopimukset jatkuvat LP Viestin kanssa – HPK:lla ei yhtään jatkosopimusta

0

Lentopallon naisten Mestaruusliigan kärkijoukkueiden tulevaisuus on varsin avoin. Tämän vuoden finaalit hävinneellä HPK:lla yksikään pelaajasopimus ei urheilutoimenjohtaja Ari Viitalan mukaan jatku automaattisesti ensi kaudelle.

LP Viestillä sopimuspelaajia ovat ensi kaudeksi passari Viktoriia Tuchashvili ja päättyvällä kaudella Ruotsin pääsarjaa pelannut Iida Murto.

– Muitakin sopimuksia on tehty, mutta ne julkistetaan myöhemmin, kertoi LP Viestin päävalmentajana jatkava Tomi Lemminkäinen.

Salolaisten avainpelaajista jatkohaluistaan antoi ymmärtää libero Hillaelina Mäntylä.

– Jatkan joka tapauksessa Suomessa, kun opiskelujani on jäljellä vuoden verran, kertoi opintojaan pääosin etänä suorittava Mäntylä.

Yleispelaaja Noora Kosonen ja hakkuri Pauliina Vilponen puntaroivat vielä tulevaisuuden suunnitelmiaan.

– Suunnitelmat ovat aivan auki – mitään en ole sulkenut pois. LP Viesti on hyvä vaihtoehto. En silti sano varmaksi, että pelaanko Viestissä, jos jatkan Suomessa, Kosonen pyöritteli.

– Sanoisin jotain peliurani jatkosta, jos siitä tietäisin. Keskittyminen on ollut niin 110-prosenttisesti tässä kaudessa, etten ole edes miettinyt vielä jatkoa, sanoo puolestaan juristiksi syksyllä valmistuva Vilponen.

Palloa kovaa lyövä Pauliina Vilponen miettii valintaansa jurismin ja lentopalloilun suhteen. Muista kuvan pelaajista Viktoriia Tuchashvili (vas.) nähdään ensi kaudellakin varmuudella Salossa.