Jarkko Putkosen vastustaja Forssan nyrkkeilyillassa vaihtuu – salolainen saa revanssin György Mizsei Juniorista

0

Salolaisen ammattinyrkkeilijän Jarkko Putkosen vastustaja Forssan illassa vaihtuu. Lauantaina 20. toukokuuta järjestettävässä tapahtumassa Putkosta vastaan asettuu hänelle lähihistoriasta tuttu mies, György Mizsei Junior.

Alun perin vastaan piti tulla hollantilainen Steve Suppan. Hänen kätensä murtui kuitenkin harjoituksissa, minkä vuoksi Putkonen oli hetken ilman vastustajaa.

Niin oli kuitenkin myös unkarilainen Mizsei Junior. Hänen piti otella Vantaan Spring Break -tapahtumassa Juho Tolppolaa vastaan, mutta Tolppolan keuhkoinfektio estää hänen ottelemisensa.

Sattuma heittää Putkosen ja Mizsei Juniorin samaan köysineliöön toista kertaa alle puolessa vuodessa. Salon Urheilutalon ensimmäisessä kohtaamisessa tuomaristo päätyi kaksikon välillä ratkaisemattomaan, joten nyt edessä on katsojienkin kannalta herkullinen revanssi.

 Tätä ottelua olenkin kaivannut siitä sekunnista asti, kun kehätuomari nosti Salossa kaksi kättä ylös. Mielestäni voitin tuolloinkin, mutta nyt ei saa jättää mitään epäselväksi, Putkonen sanaili tiedotteessa.

 

György Mizsei Junior (vas.) ja Jarkko Putkonen kohtasivat joulukuussa Salon Urheilutalon köysineliössä. Ensi viikolla maisema vaihtuu Forssaan.