Juwan Staten pystyy sittenkin pelaamaan lauantain korisliigafinaalissa

0

Vilppaan korisliigajoukkueen takamies Juwan Staten pystyy pelaamaan parhaillaan käynnissä olevassa kuudennessa loppuottelussa. Staten matkusti koko muun joukkueen tavoin Joensuuhun, mutta pelikunto varmistui vasta alkulämmittelyn jälkeen. Hänet nimettiin Vilppaan avausviisikkoon.

Pelintekijä oli sivussa viidennestä finaalista, jonka Vilpas pystyi siitä huolimatta voittamaan Salohallissa. Ottelu Joensuun Mehtimäen jäähallissa alkoi kello 17. Mestaruus on katkolla Joensuun Katajalle. Mikäli Vilpas voittaisi, pelattaisiin ratkaiseva seitsemäs ottelu sunnuntaina Salohallissa kello 18.05.

Juttua muokattu 13. toukokuuta kello 17.09: Staten on sittenkin pelikuntoinen.

Juwan Statenin taiturointia ei nähdä tänään Mehtimäen jäähallilla.