Kirppis ja rompetori lauantaina

0

Kirppis ja rompetori-tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2015.

Ensi lauantaina Virtasenkaupan pihalla järjestetään koko perheen kirppis, rompetori ja Lasten lauantai -tapahtuma. Kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma on kello 10-14.
Tapahtuma toteutetaan talkoovoimin Salon Nuorkauppakamarin ja Salon seudun ajoneuvoharrastajien toimesta.
Kirppis- ja rompetorialueen lisäksi tapahtumapaikalta löytyy kävijöiden iloksi myös harrasteajoneuvojen parkkialue ja nuorkauppakamarilaisten grilli-kahvio erikoismakkaroineen sekä Murena-kaupan karkkibuffetti.
Lasten lauantai- alueelta löytyy polkutraktorirata, pomppulinna ja vasarointipiste. Lettipajasta saa lettikampauksia ja leikkitatuointeja, ja paikallinen MW-Talli järjestää poniratsastusta. Mukana lasten alueella ovat myös Liikuntapäiväkoti Touhula Paltta sekä heidän paikalliset urheilukumminsa SalPa, Vilpas ja Swivel, jotka laittavat pystyyn temppuradan. Tapahtumassa voi myös pulahtaa salolaisvalmisteiseen Novitekin ulkoporealtaaseen.
– Meiltä on toivottu perhetapahtumaa ja nyt panostamme yhteisvoimin Lasten lauantai -alueen ohjelmaan. Tavoitteenamme on, että koko perhe voi nauttia päivästä yhdessä, kertoo tapahtuman projektipäällikkö Anuliina Frantti Salon nuorkauppakamarista.
Myyjäksi voi vielä osoitteessa www.virtasenkauppa.fi/kirppis. Myyntipaikkamaksujen tuotto menee täysimääräisenä Salon seudun ajoneuvoharrastajien toiminnan tukemiseen.