Leader-rahoitusta kolmelle salolaishankkeelle

0

Suomusjärven VPK aikoo kehittää uuden palokuntanuorten tapahtuman. Arkistokuva.

Ykkösakseli on myöntänyt Leader-rahoitusta kolmelle uudelle hankkeelle Salossa.
Salon Seudun Ampujat hankkii käyttöönsä kiinteistön, joka toimii kokoontumis- ja koulutustilana sekä kilpailukansliana. Hankinta maksaa 150 000 euroa, josta yhdistys saa tukea 50 prosenttia.
Suomusjärven Vapaaehtoinen Palokunta kehittää uuden tapahtuman, Syysrykäsyn, joka kokoaa Salon seudun palokuntanuoret kokemaan ja oppimaan uutta yhdessä. Mukaan tulevat nuorten kouluttajat. Hankkeen kustannusarvio on 11 390 euroa, josta tuen osuus on 80 prosenttia.
Särkisalon Urheilijat uudistaa Särkisalon urheilukentän. Vanha nurmi poistetaan ja pinta tasoitetaan ennen uusien siirtonurmikkorullien asentamista. Kustannusarvio on 29 072 euroa, josta yhdistys saa tukea 50 prosenttia.