Poliisilla hurja takaa-ajo Inkereentiellä

0

Moottoripyörällä liikkeellä ollut mies pakeni poliisia hurjaa ylinopeutta Inkereentiellä keskiviikkoiltana.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun poliisipartio havaitsi Kalkkimäenrinteessä kello 23 aikoihin moottoripyörän, jonka takavalo ei toiminut.
Poliisipartio kääntyi moottoripyörän perään, jolloin moottoripyörä lähti voimakkaasti kiihdyttäen pakoon poliisia. Moottoripyörä hurjasteli 129 kilometriä tunnissa, kun nopeusrajoitus alueella on 50 kilometriä tunnissa.

Moottoripyörä ajoi pakoon Inkereentietä pitkin Inkereen suuntaan kovalla ylinopeudella. Moottoripyörän kyydissä oli myös matkustaja. Poliisipartio sai moottoripyörän pysäytettyä Romsilantien ja Isohiidentien risteyksessä.

Moottoripyörän kuljettaja on salolainen vuonna 1981 syntynyt mies, jolle suoritettu huumausainetesti osoitti positiivista tulosta. Miehellä ei ole myöskään moottoripyörän ajamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta.

Tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.