Ylämenu
Menu
Uutiskirje

SalPa jatkaa Kakkosessa ilman tappioita

Jalkapallon Kakkosen B-lohkon kahdella voitolla aloittanut SalPa jatkoi tappiotonta alkukauttaan keskiviikkona Vuosaaressa FC Viikinkien vieraana. Voittoa ei tällä kertaa tullut, mutta sentään arvokas 1-1-tasapeli.

Maalittoman avauspuolikkaan jälkeen kotijoukkue siirtyi ottelussa johtoon 51. minuutilla Mohamed Husseinin maalilla. SalPa tasoitti vain kolmen minuutin kuluttua Lucas Gabrielssonin rangaistuspotkusta tekemällä maalilla.

SalPan seuraava ottelu on ensi viikon keskiviikkona Etelä-Espoon Palloa vastaan kotikentällä Urheilupuiston tekonurmella.

SalPan Iku Leino pelasi tuttuun tapaan täydet minuutit SalPan takalinjoilla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto