Ylämenu
Menu
Uutiskirje

SalPa voitti maalijuhlaksi äityneen kauden avausottelun

SalPan kauden avausottelu jalkapallon Kakkosen B-lohkossa oli yhtä maalijuhlaa. Sarjanousija Nummelan Palloseura nousi kahden maalin takaa 2–2-tilanteeseen, mutta SalPa teki ottelun viimeisten kymmenen minuutin aikana voittoon riittäneet kaksi maalia. Näin SalPa aloitti kauden 4–2-kotivoitolla.

Ottelun ensimmäistä puoliaikaa suvereenisti hallinnut SalPa teki avausmaalin puolen tunnin kohdalla, kun Lucas Gabrielssonin 25 metristä lähettämä kierteinen laukaus painui NuPSin maalin takanurkkaan.

Ratkaisun maku leijui tuulisessa Urheilupuistossa, kun Albijon Muzaci siirsi avauspuolikkaan lisäajalla SalPan jo 2–0-johtoon. NuPS kuitenkin kavensi alle minuutti Muzacin maalin jälkeen, kun vaihdosta kentälle tullut Elmeri Laine lakasi maalinedusruuhkasta pallon ohi SalPa-vahti Anton Lepolan. Tilannetta seuranneessa kärhämässä kävi lähellä, ettei SalPan Topias Tiainen saanut toista varoitusta ja ulosajoa. Tiainen ja SalPa selvisivät kuitenkin säikähdyksellä.

Ottelun 67. minuutilla NuPSin Mikael Lundsten toi vieraat tasoihin. Vartti tasoituksesta ja SalPan Niko Leskelä iski ottelun voittomaaliksi jääneen osuman. Ottelun loppulukemat iski SalPan oma kasvatti Topias Tiainen.

Ottelua seurasi aurinkoisessa, mutta tutun tuulisessa Urheilupuistossa 202 katsojaa.

SalPan kauden avausottelu viime lauantaina FC Espoota vastaan peruttiin sankan lumisateen vuoksi. SalPan seuraava ottelu on ensi viikon lauantaina Porissa Musan Salaman vieraana.

 

SalPan luottotykki Albijon Muzaci teki 2-0-maalin ottelun avauspuolikkaalla.

SalPan luottotykki Albijon Muzaci teki 2-0-maalin ottelun avauspuolikkaalla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto