Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Seppälän myymälä Salon Plazassa sulkee ovensa toukokuussa

Seppälässä on parhaillaan käynnissä alennusmyynti.

Seppälän Salon Plazassa oleva myymälä sulkeutuu toukokuussa vuokrasopimuksen päättyessä.

Yhtiö lakkautti jo 12 myymälää vuoden alussa, mutta Salon myymälä ei kuulunut lakkautettavien joukkoon.

Seppälä Finland on odottanut käräjäoikeuden päätöstä jättämäänsä yrityssaneeraushakemukseen. Hakemuksia oli kaksi, joista toinen koski emoyhtiö Seppälä Oy:tä.

– Käräjäoikeuden päätös on tullut ja selvitysmies nimetty. Nyt teemme kovasti töitä löytääksemme kestävän pohjan Seppälän toiminnan jatkumiselle yhdessä selvitysmiehen kanssa, sanoo toimitusjohtaja Eveliina Melentjeff.

Lopullisia päätöksiä lopetettavien myymälöiden määrästä ei Melentjeffillä ole antaa, koska nyt käydään neuvotteluja vuokranantajien kanssa.

Kauppakeskus Plazan kauppakeskusjohtaja Anni Rasilainen toteaa, että Seppälän vuokrasopimus on päättymässä.

Seppälältä tyhjäksi jäävästä tilasta on käyty neuvotteluja, jotka ovat vielä kesken.

– Erilaisia vaihtoehtoja on, sanoo Rasilainen.

6 vastausta: Seppälän myymälä Salon Plazassa sulkee ovensa toukokuussa

  • Vähiin käy ennen kuin loppuu. Ei ole kyllä kovin houkutteleva kauppapaikkana Plaza tällä hetkellä.

  • Voidaan pikku hiljaa alkaa sanoa, että Plaza alkaa olla ´haasteellisten´ aikojen edessä.
    Kauppakeskus pitäisi saada remontin jälkeen ´lentoon´ ja kysyy hyvää hoksnokkaa, miten se tulee tapahtumaan. Kauppakeskusjohtaja Rasilaisella on varmasti mietittävää. Onnea tulevaisuuteen, kauppakeskuksen paikkahan on paras mahdollinen, joten menestys ei ole siitä kiinni. Koska kaupunkilaisia ei voi vaihtaa, toiminnan tulee olla kaupunkilaisten tarpeisiin mitoitettu ja niitä palveleva. Pysähtyneisyyden tilaan ajautuvan keskuksen liikkeelle saamiseen kuluu paljon energiaa ja siihen sekä kovaan työhön asian eteen on syytä olla valmis. Syksyä mielenkiinnolla odotellen. Uskon salolaisten olevan joukolla hyvän ja toimivan Plazan takana.

  • Toivottavasti ei ainakaan ruokapaikkoja eikä kirppareita. Aikuisen naisen vaatetusliike olisi hyvä ja jos vielä edullisin hinnoinkin .Aika ankeaksi vetää mielen Plazan ja Linjurin tiloissa liikkuessa.

  • Ruokakaupan sulkeminen niin pitkäksi aikaa on kyllä virhe. Ihan niin kuin tahallaan haluttaisiin tuhota koko kauppakeskus. Moni käynti jää tekemättä ja moni liike ehtii lopettaa.

    • Heikin kommentti on osuva. Miksi niin pitkä sulkeminen? Kauppakeskuksen vetovoima syntyy ihan muusta, kuin ulkoisten puitteiden ehostamisesta siellä ja täällä. Ykkösasiana pitää olla kaupallinen vetovoima ja vasta sitten kun se on kunnossa ja kauppa käy halutulla tavalla, paikkoja voi ehostaa – mutta hallitusti. Kieltämättä erikoinen päätös näin herkkänä kaupallisena hetkenä on sulkea ruokamarket pitkäksi ajaksi. Mutta ehkä he tietävät mitä tekevät?

  • On kyllä Linjuri ja Plaza lässähtänyt totaalisesti. Ennen aina useasti viikossa ajettiin Anttilan parkkiin ja kierreltiin koko kompleksi ympäri. Nyt ei tule enää edes käytyä koko paikassa. Töiden jälkeen kävin usein ässämarketissa välttääkseni Prisman hehtaarihallia. Nyt täytyy käydä kilpailijan Pirkkatorilla ja Lidlissä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto