Vilpas johtaa pisteellä Korisliigan kolmatta finaalia

0

Salon Vilpas johtaa yhdellä pisteellä Korisliigan kolmatta finaalia, kun ottelua on käyty puolet. Salohallissa Joensuun Katajaa vastaan pelattava ottelu on puoliajalla tilanteessa 35-34. Avausjakson Vilpas vei nimiinsä 20-16. Toinen neljännes oli puolestaan Katajan heiniä numeroin 18-15.

Vilppaalta Juwan Staten ja Okko Järvi ovat tehneet yhdeksän pistettä mieheen. Vilpas on heittänyt neljä kolmosta sisään 12:ta yrityksestään. Kakkoset ovat menneet oikeaan osoitteeseen saldolla 9/19.

Katajalta Jarekious Bradley on pussittanut kahdeksan pistettä ja Vesa Mäkäläinen seitsemän. Teemu Rannikko ei ole vielä avannut pistetiliään. Kataja on heittänyt kakkoset Vilpasta tarkemmin, mutta kolmosprosentissa vieraat ovat isäntiä perässä.

 

Okko Järvellä kulkee kolmannessa finaalissa ainakin avauspuoliskon perusteella. Kuva Salohallin ensimmäisestä finaalista. Kuva: Lehtikuva/Ville Vuorinen