Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Halikon sairaalan pihapolku muuttui harmaasta värikkääksi


Halikon sairaalan pihapolun taideteokset yllättävät luonnon keskellä. Osa vanhoista, harmaista penkeistä on kokenut muodonmuutoksen. Diskopenkkiä koristaa heijastava diskopallo, Mielipuolipenkkiä puolestaan tunteita kuvastavat hymiöt. Vanhasta tupakkakatoksesta sukeutui pitsipaviljonki.

Pihapolku on tehty osana Suomen Mielenterveysseuran 120-vuotisjuhlavuoden Hyvää mieltä kulttuurista -toimintaviikolla. Polun ovat suunnitelleet ja toteuttaneet sairaalan kaikkien neljän osaston potilaat ja henkilökunta. Havaintopisteitä on piha-alueella yhteensä 10.

Pihapolku on virallisesti sairaalan aluetta, mutta hallinnollisen osastonhoitajan Mia Blomqvistin mukaan alueella liikkuu myös ulkoilijoita ja vastaanottokeskuksen asukkaita.

1 vastaus: Halikon sairaalan pihapolku muuttui harmaasta värikkääksi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto