Ylämenu
Menu
Uutiskirje

IBK Meda kovat piipussa ensi kauteen: Antti Nurminen siirtyy TPS:stä Saloon, kaikki viime kauden profiilipelaajat jatkavat

Salibandyn miesten länsirannikon II divisoonassa pelaava IBK Meda on tehnyt ensi kaudeksi jättikaappauksen. Salolaisseura nappasi riveihinsä viimeiset seitsemän kautta Turun Palloseuraa edustaneen puolustaja Antti Nurmisen. 30-vuotias Nurminen toimi TPS:ssä myös yhdellä kaudella kapteenina.

Suomusjärveltä kotoisin oleva Nurminen on Salon Palloilijoiden kasvatti.

Uuden hankinnat eivät jää pelkästään Nurmiseen. Myös SalPan ajoilta tuttu puolustaja Ali Pekkala pelaa ensi kaudella Medassa. Lisäksi joukkueeseen siirtyvät TPS:n A-junioreiden maaliahne hyökkääjä Juuso Forsman ja niin ikään TPS-taustan omaavan hyökkääjä Topias Ojala.

Valmennusrinkiin Meda värväsi SalPan salibandytoiminassa aikoinaan keskeisessä roolissa olleen Jouni Forsmanin. Hän luotsaa Medaa ensi kaudella Otto Syvähuokon kanssa. Forsmaneita löytyy ensi kauden Medasta kolmin kappalein, kun viime kauden kapteeni, Juuson isoveli ja Jounin poika Ville Forsman jatkaa joukkueessa.

Medalla on paperilla hurja nippu, sillä myös kaikki muut profiilipelajat, kuten Daniel Rantanen sekä Kuusiston veljekset Jesse ja Joni jatkavat joukkueessa.

 

Antti Nurminen (vas.) tuo ensi kaudella Medaan seitsemän kauden liigakokemuksen. Kuva: Turun Sanomat/Jane Iltanen

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto