Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Juuso Konttinen merkittävään rooliin Vilppaan koripallotoiminnassa

Salon Vilpas nimesi päätoimiseksi koripallovalmentajakseen Juuso Konttisen. 27-vuotiaan Konttisen rooli tulee olemaan merkittävä: hän työskentelee Vilppaan korisliigajoukkueen kakkosvalmentajana sekä A-poikien ykkösjoukkueen päävalmentajana.

Konttinen työskenteli päättyneen koripallokauden ajan Jyväskylä Basketball Academyssä, jonka päävalmentaja on Vilppaan edustusjoukkuetta viisi kautta luotsannut Mikko Tupamäki. Konttisen oma pelaajaura päättyi kauden 2014-2015 jälkeen.

– Tulen auttamaan edustusjoukkueen päävalmentajaa Joonas Iisaloa etenkin scouttauksessa ja tiettyjen pelaajien henkilökohtaisten taitojen kehittämisessä. Ohjelmaan kuuluvat myös Vilppaan Akatemian aamutreenit, hän kertoo Vilppaan tiedotteessa.

Juuso Konttinen muuttaa heinäkuun aikana Jyväskylästä Saloon.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto