Ylämenu
Menu
Uutiskirje

KäPa ja SalPa jatkavat maalittoman tasapelin jälkeen Kakkosen B-lohkon kärkikaksikkona

Salon Palloilijat ja Käpylän Pallo jatkavat jalkapallon miesten Kakkosen B-lohkon kärkikaksikkona tiistain kierroksen jälkeenkin. Maaliton tasapeli Salon Urheilupuistossa pitää kuitenkin huolen siitä, että lohkon kärkitaistelu jatkuu erittäin tasaisena.

Varsin viihdyttävässä, vauhdikkaassa ja hyvätasoisessa ottelussa molemmilla joukkueilla oli tilaisuutensa maalintekoon. Tasapeliä voi joka tapauksessa pitää oikeutettuna lopputuloksena.

Ottelua oli seuraamassa SalPan kauden ennätysyleisö, 307 katsojaa. He totesivat Kakkosen B-lohkon jatkuvan mielenkiintoisista asetelmista. Kun FC Viikingit voitti vieraskentällä Tampereen Pallo-Veikot, jatkaa kärkikuusikko KäPa, SalPa, BK-46, TPV, MuSa ja Viikingit neljän pisteen sisällä toisiinsa.

Juttua korjattu 27.6. kello 21.45: lohkon kärjessä peräti kuusi joukkuetta on neljän sarjapisteen sisällä.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto