Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Kiuas sytytti kesämökin palamaan Sauvossa – palovaroitin herätti mökkiläiset

50-neliöisen kesämökin rakenteissa syttyi palon alku tiistaita vasten yöllä Voihuhdantiellä Sauvossa. Saunan kiukaan viereinen seinä oli alkanut palaa yön aikana. Mökissä nukkuneet ihmiset heräsivät palovaroittimen ääneen ja pääsivät ajoissa ulos mökistä.

Päivystävän palomestarin mukaan mökin isäntä sai purettua seinää siten, että hän pystyi sammuttamaan palon alun. Pelastuslaitos sai palosta hälytyksen kuuden aikaan ja kävi varmistamassa palon sammumisen.

Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Päivystävän palomestarin mukaan palon aiheutti rakennusvirhe. Kiukaan suojaetäisyys ei ollut riittävä seinään nähden.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto