Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Kiikalassa vietetään sunnuntaina kotiseutupäivää

 

Kesä yhdessä – Salossa 2017 kokoaa yhteen Salon kaupungin perinteiset kylätapahtumat. Sarjan ensimmäinen, Kiikala-päivä alkaa ensi sunnuntaina kotiseutujumalanpalveluksella kello 12 ja jatkuu perinteisellä ohjelmalla. Päivän aikana Kiikalassa pääsee nauttimaan muun muassa hanurimusiikista ja Kiikala-aiheisista lauluista, sekä tutustumaan naurisäijään ja teemanäyttelyyn, joka kertoo elämästä ennen Suomen itsenäistymistä. Paikalta voi ostaa esimerkiksi lohisoppaa, Kiikala-tuotteita tai kädentaitajien luomuksia.

Tänä vuonna Kesä yhdessä – Salossa 2017 -kesäkiertueen teemana ovat Suomi 100 vuotta ja kylien vuokrattavat seurojentalot sekä kylätalot. Kiertueen jokaisessa tapahtumassa on mukana kaupungin teltta, jossa on kaupungin esitemateriaalia. Muutamissa tapahtumissa on mukana myös Valonian jätevesineuvonnan asiantuntija sekä Voimaa vanhuuteen -hankkeen edustaja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto