Lasse Ojanen luopuu talotehtailusta

0

Lasse Ojanen

Salolaisen Teijo-Talot Oy:n omistuspohja muuttuu ja toimitusjohtaja vaihtuu.

Yhtiö tiedotti perjantaina, että yrityksen perustaja, pääomistaja ja toimitusjohtaja Lasse Ojanen on myynyt omistuksensa yrityksessä toimiville avainhenkilöille ja pääomasijoittajille. Myynti toteutettiin perjantaina.

Turkulainen pääomasijoitusyhtiö Aboa Venture Management Oy hallinnoi sekä yksityisten että julkisten sijoittajien rahastoja. Aboan hallinnoima Länsi-Suomen Pääomarahasto Oy on jatkossa yhtiön suurin yksittäinen omistaja.

– Tarkkoja summia emme kerro, mutta kyseessä on yli miljoonan euron sijoitus, sanoo Aboa Venture Management Oy:n sijoitusjohtaja Mikko Hietanen.

Lasse Ojanen toteaa olevansa erittäin tyytyväinen syntyneeseen ratkaisuun.

– Teijo-Talot on kasvanut jo niin isoksi, että se tarvitsi kantajakseen leveämmät ja vahvemmat hartiat. Olen onnellinen, että tähän löydettiin vahvat toimijat. Ja minulle tämä antaa nyt mahdollisuuden tehdä jotain muuta mukavaa.

Yrityksen uutena toimitusjohtajana aloittaa Kirsi Ruohonen, joka on toiminut aiemmin Teijo-Talojen valmisrakennuskonseptia ulkomaille myyvän TeijoCon Oy:n vientipäällikkönä.
Teijo-Talot Oy:n liikevaihto oli viime vuonna 13 miljoonaa euroa. Tuotantoa on neljällä paikkakunnalla: Salossa, Tuuloksessa, Halsualla ja Sodankylässä. Yrityksen pääkonttori on Perniössä.