LP Viesti aloittaa Mestarien liigan 2. karsintakierroksella bulgarialaisjoukkuetta vastaan

0

LP Viesti, kansainvälisillä kentillä LP Salo, kohtaa bulgarialaisen VC Maritza Plovdivin lentopallon naisten Mestarien liigan 2. karsintakierroksella. Kierroksen avausottelu pelataan 17. lokakuuta Bulgariassa ja ratkaiseva toinen kamppailu 21. lokakuuta Salohallissa.

Otteluparin voittaja kohtaa 3. kierroksella venäläisyhdistelmän Yenisei Krasnoyarskin. Kolmannen kierroksen voittajat etenevät varsinaiseen Mestarien liigaan.

Arpaonni oli LP Salolle vähintään kohtalainen, sillä Maritza Plovdivin päihittämiseen joukkueella lienee varsin hyvät mahdollisuudet. Bulgarian liiga ei tasoltaan huimaa päätä, mutta toisaalta sen ei pidä antaa myöskään hämätä Plovdivin tason arvioinnissa: joukkue voitti viime kaudella maansa mestaruuden häviämättä otteluakaan.

Jotain osviittaa voi saada siitä, että bulgarialaisnippu pelasi viime kaudella CEV Cupissa LP Salolle tuttua Busto Arsiziota vastaan. Plovdiv hävisi vieraskentällä erin 1-3 ja voitti otteluparin jo ratkettua kotipelinsä 3-2. LP Viesti kohtasi puolestaan Busto Arsizion Mestarien liigassa kaudella 2014-2015 hävittyään kotipelinsä kahden ottelupallon jälkeen 2-3.