Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Moottoripyöräilijä kaahaili Salon keskustassa yli satasta – kuljettaja etsintäkuulutettu

Tiistaina kello 14.00 poliisipartio yritti pysäyttää Salon keskustassa tarkastusta varten moottoripyörän. Poliisin havaittuaan moottoripyöräilijä kuitenkin kiihdytti voimakkaasti ja yritti karistaa poliisin kannoiltaan.

Poliisi lähti seuraamaan moottoripyöräilijää, joka ajoi keskustan alueella vastaantulevien kaistaa, kääntyi liikenteenjakajien väärältä puolelta, ajoi päin punaisia ja kaahasi kevyen liikenteen väylillä. Moottoripyörän nopeus oli keskustan alueella noin 100–150 kilometriä tunnissa, ja kaahailu vaaransi vakavasti muiden tienkäyttäjien hengen ja terveyden. Tapahtuma-aikaan kaupungilla oli runsaasti muuta liikennettä ja jalankulkijoita.

Poliisipartio kadotti näköyhteyden moottoripyöräilijään Uhrilähteenkadulla. Poliisi kuitenkin tunnisti kuljettajaksi vuonna 1982 syntyneen salolaisen miehen, joka on nyt etsintäkuulutettu. Tapahtumaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto