Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Salon massatapahtumissa varauduttu autoiskuihin

Salon massatapahtumissa on varauduttu mahdollisiin autoiskuihin rakenteellisilla esteillä. Iltatorille on laitettu esteet tänä kesänä, mutta Outfox-festivaalilla rakenteet sijoitettiin jo viime vuonna siten, ettei kukaan pääse ajamaan tapahtumaan.
Vaikka Suomessa ei terrori-iskuja ole ollut, monissa isoissa tapahtumissa turvatoimia on tehostettu tai tehty ainakin näkyvimmiksi. Avoimissa yleisötapahtumissa on suljettu reittejä mahdollisten autoiskujen estämiseksi.

Betoniporsaiden eteen ajetaan myös isot autot. Kuva: SSS/Marko Mattila

7 vastausta: Salon massatapahtumissa varauduttu autoiskuihin

 • Terrorismin kitkemiseksi ei kuitenkaan tunnuta tekevän tarpeeksi. Supon arvion mukaan terrorismille myötämielisiä on Suomessa on noin 350. Näitä ei kuitenkaan häädetä pois Suomesta. Sama pätee Euroopassa jo tapahtuneisiin iskuihin, tekijä on ollut viranomaisten tiedossa, mutta mitään ei olla tehty ihmisen häätämiseksi maasta. Samaan aikaan lisää ”turvapaikanhakijoita” saapuu Suomeen ja odotetaankin vuoden 2015 kaltaista ryntäystä. Suomen poliitikkojen harrastama suvaitsevaisuus ja maailman halailu on hyvin haitallista suomalaisten hyvinvoinnille.

  • Nimimerkki ”sibylla” on ilmeisesti perussuomalaisten joukkopostittaja. Sama asia tuodaan joka kerta naristen ja jurputtaen esille, mutta mitä pitäisi sitten tehdä? Pelkkää ainaista marinaa, ei mitään ehdotuksia.

   • Ei tarvitse olla perussuomalainen ymmärtääkseen, että ainoa oikea tapa on ottaa nuo tiedossa olevat henkilöt kiinni ja lähettää heidät sinne, mistä ovat lähtöisin eli kotimaihinsa. Ja elinikäinen maahantulokielto päälle – ja myös rajavalvonta siltä osin kuntoon.

 • Betoniporsaat eivät raskasta ajoneuvoa pysäytä. Esteiden pitäisi olla isompia ja painaa vähintään 1 000kg kappale ja olla lähekkäin, mielellään paksulla kettingillä kiinni toisissaan. Siinä olisi jollain betonifirmalla tuotekehityksen paikka kehittää ison ajoneuvon alle kiilautuva ajoeste.

  Tuo kuvan mukainen ratkaisu ei pysäytä edes henkilöautoa, mutta byrokraatit voivat kehua tehneensä jotain. Olisi hyvä, jos Supo tms. antaisi kansallisen tason ohjeet, mikä on riittävä ajoeste.

 • Änkyrä edustaa suvaitsevaista laitaa ja haluaa tuhota isänmaamme. Nimimerkin takaa on mukavaa huudella, eikö?

  Perussuomalaisten nettisivuilta löytyvät Perussuomalaiset rp:n ohjelmat, mukaan lukien maahanmuuttopoliittinen ohjelmamme.

  Änkyrä on hyvä ja lueskelee, niin tietää, mitä tässä maassa ja koko Euroopassa pitäisi tehdä.

  Perussuomalaisilla ei ole joukkopostittajia, mutta sen sijaan ihmisiä, jotka ovat tietoisia uhista, joita Supon ilmoittavat ihmiset ovat valmiita suomalaisille tekemään. Tosiasiassa heitä on paljon enemmän.

  Vai onko Änkyrästä luonnollista toimintaa se, että omassa maassa pitää asetella betoniporsaita pitkin katuja, koska maassamme laittomasti suomalaisten rahoilla oleskelevat ihmiset voivat ryhtyä terroritekoihin. Onko tämä Änkyrästä hyväksyttävä olotila?

  Muuten olen sitä mieltä, ettei kommentoijia pitäisi päästää hillumaan nimimerkin takaa.

 • Mitä muuta siellä? Oliko siinä kaikki, näyttää olevan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto