Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Salon sairaala tarvitsee remonttia


Salon sairaalan K-osa on huonossa kunnossa. Vesi- ja viemäriputkia hajoaa, paikattu huopakatto vuotaa vettä ja seinien läpi tunkee ilmaa. Rakennusta ei kuitenkaan peruskorjata, koska sote-uudistuksen vaikutuksia ei tiedetä.

Sairaanhoitopiirin teknisen johtajan Juha Rantasalon mukaan Salon sairaalan 1980-luvulla rakennetussa osassa on haasteita, ja työtä olisi paljon. Rakennuksesta korjataan vain välttämättömimmät ongelmat.

Yksi korjattavista kohteista on laboratorio. Sisäilmaongelmien vuoksi laboratorion näytteenotto toimii toistakseksi väistötiloissa. Erilaisista terveyshaitoista on kärsinyt ainakin parikymmentä työntekijää. Oireilu on jatkunut vuosia, ja ongelmia on ollut myös muualla.

 

Lue lisää 19.6.2017 lehdestä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto