Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Salon seudulla edessä urheilun superloppuviikko

Salon seudulla vietetään loppuviikon ajan urheilun superjuhlaa. Seudun urheilun loppuviikkoon ottaa varaslähdön jo torstaina Salon Urheilupuistossa käytävä Salo Horse Show -esteratsastustapahtuma. Anisin ratsastuskeskuksessa käytävissä kilpailuissa hypätään jälleen muun muassa Six Bar -korkeushyppykilpailu. Perjantain ohjelmassa on suosiotaan viime aikoina kasvattaneet keppihevoset. Tapahtuma huipentuu sunnuntaina kello 13 käynnistyvää LähiTapiola Gran Prix´n kauden neljänteen osakilpailuun.

Halikon Hevoonpäässä tähdätään perjantaista sunnuntaihin Salon 49. Ampumakisat. Perjantaina ammutaan 25 mentrin olympiapistoolissa. Lauantaina ja sunnuntaina kisaohjelmassa ovat kivääri-, pistooli-, riistamaali- ja haulikkolajit.

34. Kisko-Triathlon starttaa käyntiin puolestaan lauantaina kello 12. Kisko-Triathlonin luokkina ovat miehille ja naisille neljäsosa- ja kahdeksasosamatkat. Tapahtumassa kamppaillaan myös joukkueviestissä ja palokuntien välisessä SM-koitoksessa.

Somerolla hypätään tällä viikolla perinteikkäät seiväskarnevaalit. Karnevaalien pääkilpailu taivutetaan lauantaina kello 16.30. Seiväskarnevaaleilla kilpaillaan lisäksi myös torstaina sekä sunnuntaina monissa eri luokissa.

Lisäksi jalkapallon Kakkonen jatkuu SalPan osalta lauantaina kotipelillä karjaalaista BK-46:tta vastaan. Ottelu käynnistyy Salon Urheilupuiston tekonurmella kello 17.

 

Oulun Ratsastajien Hanna Tardiveau hyppäsi voittoon hevosellaan Prinz Clintus Salo Horse Show'n pääkilpailussa kaksi kesää sitten.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto