Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Salon seurakunnan kesäkonserttisarja jatkuu barokkimusiikilla

Salon seurakunnan kesäkonserttisarja ensi sunnuntaina Kuusjoen kirkossa. Konsertteja on elokuun loppuun saakka joka sunnuntai kello 20. Illan taiteilijoita on mahdollisuus tavata iltateellä kirkkopihassa konserttien jälkeen. Konserttiin on vapaa pääsy.

Ensi sunnuntaina esiintyvän Trio Baroccon ohjelmassa on täysbarokkia pohjoissaksalaisilta mestareilta: Händelin Buxtehuden ja Erlebachin teoksia soitinyhtyeelle ja laululle.

Esiintyjinä ovat Toivo Kuula -laulukilpailun 2016 voittaja sopraano Silja Aalto sekä Trio Baroccon jäsenet barokkiviulisti Lotta Suvanto, gambisti Maija Lampela ja cembalisti Anna Orasmaa.

Trio Barocco -yhtyeen jäsenet ovat kokeneita ja monipuolisia vanhan musiikin ammattilaisia. Yhtyeen perustan, continuoryhmän, jäsenet Anna Orasmaa ja Maija Lampela, ovat soittaneet yhdessä peräti lukioajoilta lähtien. Paitsi barokkimusiikkia, Trio Barocco esittää mielellään myös aikamme musiikkia ja on kotonaan myös improvisoinnin parissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto