Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Salon putkirikko on korjattu, vedenjakelu toimii taas normaalisti

Raimo Risu (vas.), Raimo Majuri ja Teemu Rannikko korjaustöissä tiistaiaamuna.

Salon vedenjakelu toimii taas normaalisti maanantai-illan ja tiistaiaamun vaikeuksien jälkeen.

– Vesi saattaa olla hetken harmaata, koska putkistoon on päässyt ilmaa. Vesi on kuitenkin juomakelpoista, sanoo Salon Veden toimitusjohtaja Kalle Virtanen.

Salon Elmerannantien linjalla kulkeva vesiputki hajosi maanantai-iltana noin klo 18. Vuoto saatiin rajattua illalla, ja korjaustyöt jatkuivat tiistaiaamuna.

Vuoto aiheutti vedenpaineen vaihteluja etenkin Rappulassa, Valhojalla ja Pajulassa. Osa talouksista oli kokonaan ilman vettä vielä tiistaiaamunakin.

Rikkoutunut putki on 225-millinen syöttöjohto.

Päivitetty klo 12:20

5 vastausta: Salon putkirikko on korjattu, vedenjakelu toimii taas normaalisti

 • Kiitokset ripeästä korjaustoiminnasta, mutta risuja tulee viestinnästä. Maanantai-iltana Salon verkkosivuilla ei ollut mitään tietoa putkirikosta, eikä Twitter-viesteihin ole vieläkään vastattu.

  Nykyaikana pitäisi vesilaitoksenkin hallita kyllä edes poikkeustilaviestinnän alkeet, nyt kaupunkilaiset ihmettelivät keskenään some-kanavissa, että mikähän on tilanne, ja koska tulee kuntoon.

 • Ei virkamiesten tehtävänä ole kaupunkilaisten palvelu – asia on tismalleen päinvastoin.

 • En ole somessa ja yritin soittaa useita kertoja Salon Veden päivystysnumeroon. Oli koko ajan varattuna. Vesilaitos olisi voinut soittaa vaikka Salkkariin asiasta. Tieto vuodosta olisi mennyt nopeasti lehden nettisivulle, ja tieto olisi levinnyt.

 • Mahtoikohan tuo putki olla edes oikeassa syvyydessä, kuvasta päätellen näyttää olevan melko matalalla.

 • Naantalista, joka on mökkikuntamme, tulevat tiedot sähkö- ja vesikatkoista tekstiviestillä kännykkääni aika pian ja ilmoitetaan myös veden laatu. Ihmettelin kyllä maanantai-iltana, miksi palleassa tuntui outoa pahaa oloa, ja tiistaina se sitten aiheutti ripulia, onneksi se kuitenkin laantui.

  Olen syöpää sairastava henkilö ja erittäin herkkä saamaan vatsan oireilua pienemmästä määrästä.

  Nyt tahtoisin suoran vastauksen. Asun Halikon kirkolla Kirsikkakujan varrella ja epäilen, että meille tulee vesi Elmerannantien putken kautta. Jos putki rikkoontuu, siitä varmasti huljahtaa kyllä pintavettäkin putkeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto