Ylämenu
Menu
Uutiskirje

SalPa nousi Kakkosen B-lohkossa toiseksi – Leppävaarasta lohkesi täydet pisteet

Salon Palloilijat jatkaa yhä Kakkosen B-lohkon kärkiryhmässä, kun se kaatoi keskiviikkona Leppävaarassa FC Espoon maalein 3-1. Ottelu piti pelata uudestaan, sillä avauskierroksella juuri ennen vappua lumimyräkkä keskeytti kamppailun puolen tunnin jälkeen.

SalPan johtoon vei Jaakko Oksanen kolme minuuttia ennen ensimmäisen puoliajan loppua. Janne Paukkonen toi kotijoukkueen tasoihin 56. minuutilla, mutta Lucas Gabrielsson siirsi vieraat taas johtoon kymmenen minuuttia myöhemmin. Vaihtomies Albijon Muzacin osuma aivan varsinaisen peliajan lopussa varmisti SalPalle vierasvoiton.

Toiseksi noussut SalPa on pisteen päässä kärkijoukkue KäPasta. Myös TPV:llä on SalPan tavoin 17 pistettä.

Salossa nähdään kärkipeli heti juhannuksen jälkeen tiistaina, kun KäPa saapuu urheilupuiston tekonurmelle. SalPalla on ohjelmassa kotipeli myös ensi lauantaina, jolloin vastustaja on Karjaan BK-46.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto