Ylämenu
Menu
Uutiskirje

SalPan juhlava alku muuttui Via Dolorosaksi Porissa

Salon Palloilijoiden vierasottelumatka Poriin jalkapallon miesten Kakkosessa näytti ensimmäisen 20 minuutin ajan riemumarssilta, mutta muuttui lopulta nollatulokselliseksi. B-lohkon jumbosijalla otteluun lähtenyt FC Jazz käänsi 0-2-tappiotilanteen lisäaikamaalilla 3-2-voitoksi.

Eetu Leppänen teki 12. peliminuutilla SalPalle avausosuman, ja Jaakko Oksanen muutti viisi minuuttia myöhemmin lukemat jo 0-2:een. Jazzin Samu-Petteri Mäkelä kavensi, kun pelattuna 0li 22 minuuttia. SalPa siirtyi kuitenkin puoliaikatauolle johtoasemassa, ja vierasjohto kesti 70 peliminuutin ajan.

Mäkelä tasoitti, ja SalPan Via Dolorosa Satakuntaan täydentyi, kun lisäaikaa oli pelattu runsaat kaksi minuuttia. Veikkausliigassakin pitkään pelannut kärkimies Juho Lehtonen teki voittomaalin.

Tappio oli samalla SalPalle kauden ensimmäinen seitsemännessä ottelussa.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto