Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Tästä keskustellaan nyt: Veteraanien kuntoutusrahat miltei loppu Salossa

Salon sotaveteraanien kuntoutukseen suunnatut rahat ovat käytännössä loppu tältä vuodelta. Sama ilmiö toistuu joka vuosi, kun valtiolta saatu tuki ei riitä veteraanien kuntoutukseen.

Salossa on kaikkiaan 153 sotaveteraania ja heidän kuntoutukseensa oli tälle vuodelle varattu vajaat 161 000 euroa.

Salon Seudun Elinkeinomessut ry lahjoitti veteraanien kuntoutukseen 16000 euroa.

-Varat saatiin helmikuussa järjestetyn talousseminaarin tuotoista, kertoo tapahtumaa järjestämässä ollut kiinteistövälittäjä Jukka Alanko.

Rahoista hyötyi kymmenen veteraania ja yksi puoliso.

-Varoilla ostettiin muun muassa päiväkuntoutusta Ilolansalosta sekä fysioterapiaa kotikäynteinä, kertoo vanhuspalveluiden palveluohjaaja Anne Vainio Salon kaupungilta.

Vanhuspalveluiden palveluohjaaja Anne Vainio Salon kaupungilta ja kiinteistövälittäjä Jukka Alanko toivovat, että valtio ohjaisi riittävästi varoja veteraanien kuntoutukseen.

4 vastausta: Tästä keskustellaan nyt: Veteraanien kuntoutusrahat miltei loppu Salossa

  • Mihin ihmeeseen menee sotaveteraaneille kerätyt rahat? Veteraaneja on vuosi vuodelta vähemmän ja varoja käytössä vähemmän vaikka joka vuosi on keräykset. Taitaa joku muu laittaa rahat taskuunsa.

  • Kieltämättä! Kuulostaa oudotla, että toukokuussa jo loppu ja veteraaneja tuskin on niin paljon enää jäljellä? Olisi kiva tietää miten suuri summa näille sotiemme veteraaneille on varattu ja minkäsuuruinen on korvaus veteraanille annettavasta avusta?

  • Kyllä on veloitukset kohdillaan jos enempää ei saada noilla rahoillakaan tehtyä. Ehkä rahat pitäisi jakaa fiksummin ja oikeaan tarpeeseen. Ettei vain joku taas vedä välistä tms. Kaikkea kummaa kun tapahtuu muillakin sektoreilla.

  • Käsittääkseni kerätyt varat menevät laskennan jälkeen suoraan veteraanien pankkitileille, näin ainakin olen kuvitellut kun keräyksissä olen toistakymmetä vuotta mukana ollut. Mikäli joku on kiinnostunut koko keräyksen tuotosta voi käväistä reserviläisliiton sivuilla niin sieltä löytyy ihan asiallista tietoa tarvitseville.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto