Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Yrityssalo muutti etuajassa Salon IoT kampukselle

Salon elinkeinoyhtiö Yrityssalo Oy on muuttanut juhannusviikolla Salo IoT kampukselle eli Nokian ja Microsoftin entiseen tehdaskiinteistöön. Yhtiö on vuokrannut Salo IoT Parkilta 12 työntekijälleen 300 neliön avokonttorin Kuutio-rakennuksesta. Uudet toimitilat sijaitsevat vierailukeskuksen yläpuolella toisessa kerroksessa.

Alun perin Yrityssalon piti muuttaa IoT kampukselle vasta vuoden päästä syksyllä, jolloin sen vuokrasopimus Örninkadun tiloissa päättyy. Kaupunki on kuitenkin kiirehtinyt muuttoa, koska IoT kampus on Yrityssalon toiminnan kannalta erinomainen paikka.

Yrityssalon nykyiset tilat Örninkatu 15:ssä jäävät tyhjilleen, ja kaupunki maksaa niistä toistaiseksi vuokraa Soini-yhtiöille. Kaupunginvaltuustolle keväällä annetun selvityksen mukaan yhtiöllä on ollut runsaan 300 neliön toimisto, josta maksetaan vuokraa 60000 euroa vuodessa. Kaupungilla on kiinteistössä myös muita vuokratiloja.

Salon vs. apulaiskaupunginjohtajan Jari Niemelän mukaan kaupunki selvittää nyt tilojen käyttöä ja neuvottelee tilanteesta kiinteistön omistajan kanssa. Niemelä korostaa, ettei kaupunki maksa vuokraa kahdesta paikasta, koska Yrityssalo toimii IoT kampuksella toistaiseksi maksuttomissa tiloissa.

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto