Kiekkohaissa alkaa kolmen vuoden projekti: Uusien valmentajien johdolla tavoitteena Suomi-sarja vuonna 2020

0

Jääkiekon II divisioonassa pelaava Salon Kiekkohait on pestannut ensi kaudeksi uudet valmentajat edustusmiehistöön. Vastuuvalmentajaksi tulee 28-vuotias Mika Luukkainen. Hänen aisaparinaan toimii 30-vuotias Niko Kiviharju. Molemmat ovat turkulaisia ja pelanneet omalla urallaan puolustajana.

Kaksikko on myös luotsannut yhdessä TPS:n B-juniorijoukkuetta parin vuoden tällä vuosikymmenellä.

Uusien valmentajien myötä Kiekkohait on asettanut myös tavoitteen, joka on kolmivuotinen. Tuossa ajassa seuran päämääränä on nousta sarjaporrasta ylemmäs Suomi-sarjaan.

Elokuun alussa Kiekkohaissa aloittaa uusi toiminnanjohtaja. Hän on Marco Lindstén, joka on toiminut aiemmin seurassa puheenjohtajana. Lindstén korvaa tehtävässään Panu Heinistön, joka siirtyi lohjalaiseen Harjun Kiekkoon seuratoiminnan kehittäjäksi.

 

Niko Kiviharju (vas.) ja Mika Luukkainen ovat Kiekkohaiden edustusmiehistön uudet valmentajat.