LP Viestin kausi naisten Mestaruusliigassa alkaa 23. syyskuuta

0

Hallitsevan Suomen mestarin LP Viestin kausi lentopallon naisten Mestaruusliigassa alkaa lauantaina jo 23. syyskuuta. Tuolloin salolaiset matkaavat viime kauden pronssijoukkue Oriveden Ponnistuksen vieraaksi.

Aikaisesta kauden aloituksesta huolimatta LP Viestin ensimmäinen kotiottelu on vuorossa vasta 7. lokakuuta, jolloin Salohallin finaaliuusinnassa verkon toiselle puolelle asettuu HPK. Jo sitä peliä ennen LP Viesti pelaa kauden toisen ottelunsa päivää aiemmin Huittisissa LP-Vampulaa vastaan.

Runkosarja päättyy LP Viestin osalta maaliskuun neljäs päivä Pölkky Kuusamon vieraana.

Naisten Mestaruusliigassa pelataan ensi kaudella kolminkertainen ruonkosarja, eli jokaiselle joukkueelle tulee 24 ottelua. Uutena liigaseurana aloittaa Nurmon Jymy. Sen sijaan Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkue ei osallistu ensi kaudella sarjaan.

LP Viestin uusi keskitorjuja Eeva Puukka nähdään ensimmäisen kerran salolaispaidassa Mestaruusliigassa 23. syyskuuta Orivedellä.