Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Matti Vanhasen vaaliväittely Salossa peruuntui

Keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhasen aloitteesta Salossa 11. elokuuta pidettäväksi suunniteltu presidenttiehdokkaiden ajankohtaiskeskustelu peruuntuu. Syynä ovat aikatauluissa olevat esteet ja päällekkäisyydet.
Muun muassa vasemmistoliiton presidenttiehdokas Merja Kyllönen on ilmoittanut esteestä, ja osallistumisensa jo vahvistaneelle Pekka Haavistolle on tullut kyseiseen ajankohtaan ulkomaanmatka.
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö puolestaan ilmoitti Porin Suomi Areenassa, että hän osallistuu ehdokkaiden yhteisiin keskusteluihin lokakuussa.

Matti Vanhanen kutsui presidenttiehdokkaat vaaliväittelyyn Saloon.

 

4 vastausta: Matti Vanhasen vaaliväittely Salossa peruuntui

 • Tollaisen vaalihössötyksen saisi kuopata jo alkuunsa ja antaa nykyisen pressan jatkaa koska hänelle ei kuitenkaan ole olemassa varteenotettavaa haastajaa ! Aivan turhaa yhteiskunnan / valtion varojen haaskaamista järjestää poliitikoiden taholta mitään sirkushuveja kansalle ! Yrittäkää nyt ihmeessä pitää järki mukana tuossa hössötyksessänne , poliitikot !

  • Turkin Erdogan on yrittänyt kuopata vaalihössötykset – ja vastaehdokkaat siinä samalla – mutta siitä hyvästä häntä syytetään diktaattoriksi. On se jännä… erilaiset kulttuurit… jännä…

 • Kaikki Keskustan aloittamat hankkeet kaatuvat, tässä se taas nähdään. Käsiä levitellään kun ei muuta voida. Kutsuja lähetellään kelle huvittaa ja ajankohdan sopivuutta ei etukäteen lähdetä selvittämään.

  Istuvan presidentin ylimielisyys hämmentää. Hylkää puolueensa ehdokkuuden, ei suostu kampanjoimaan muiden kanssa samaan aikaan ja kotikaupunginkin on unohtanut. Silti häntä pidetään täällä niin mahtavana.

  Nyt olisi kokoomuksella paikka löytää kunnon ehdokas presidentiksi.

 • Vahinko, että tuli peruutuksia.

  Milloin olisi sopiva aika?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto