Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Omapäinen vuokranantaja kuohuttaa Salossa

Useita huoneistoja Salossa omistavan asuntosijoittajan väitetään tunkeutuneen vuokralaistensa koteihin ilman lupaa. Vuokralaiset kertovat myös epämääräisistä sähkö- ja vesilaskuista sekä pyrkimyksistä rahastaa vuokrilla ja vuokravakuuksilla.

– Ei enää ikinä tälle vuokranantajalle, yksi entinen vuokralainen varoittaa.

Salon Seudun Sanomat tavoitti kahdeksan vuokralaista. Heidän kertomuksensa ovat samankaltaisia. Harva on uhmannut vuokranantajan tahtoa. Jotkut kertovat maksaneensa vääriksi kokemiaan maksuja vain päästäkseen vuokranantajasta eroon.

Eläkkeellä oleva asuntosijoittaja on vuokrannut omistamiaan asuntoja Salossa koko 2000-luvun. Julkisuudessa vuokranantaja ei ole esiintynyt, mutta nettikeskusteluissa häntä on pidetty esillä.

7 vastausta: Omapäinen vuokranantaja kuohuttaa Salossa

 • Kun tiedän kenestä kysymys, en ihmettele. Oli senverran häikäilemätön.

  • Naapurikaupungissa oli aikanaan rättikauppias, joka ennen palkkaamispäätöstä tuli sopimatta ”tarkastamaan” työnhakijan ”kotiolot” (!?!).
   – Näitä vanhanliiton pisnismiehiä ja jobbareita näyttää riittävän vieläkin…?!

 • En ihmettele, kun kyseisen tiedän. Ongelmana lienee, että ymmärtääkö kyseinen henkilö?

 • Joo. Hänellä oikein lista, mitä hän on asuntoon jättänyt ja minkä antaa vuokralaiselle. Ja sitten, kun muuttaa pois, niin kas osasta omista tavaroista onkin tullut häneltä. Mulla oli keittiön pöytäryhmä ja osa astioista mukamas hänen.

 • Jos ei viranomaiset mitään mahda, niin vuokralaiset joutuvat hoitamaan asian omin päin. Lisää tiedotusta sosiaaliseen mediaan, että osaa väki olla varuillaan epärehellisen vuokranantajan varalta.

  Jos on pakko mennä vuokralle, niin kaikesta mitä vie asuntoon, olisi hyvä olla kaupan kuitit tallessa. Ei keittiön pöytäryhmät ym. päädy niin helposti harmaan talouden pariin myytäväksi netin huutokauppapalstoilla.

 • Miksi ”rikollisen” annetaan jatkaa touhuiluaan, jos löytyy näyttöjäkin?

  Ovatko ihmiset tosiaan niin uusavuttomia, että somessa parutaan eikä puututa epäkohtaan, niin kuin siihen pitää puuttua. Tuollainen toiminta ruokkii tekijän intoa jatkaa touhuiluaan.

  • Poliisi ei viitsi noin pieniä asioita tutkia, kun pitää vihapuhetta seurata.

   Vakavampi asia on, että kun poliisi ei tutki, ainoa mahdollisuus olisi nostaa kanne oikeuteen. Siihen ei tavallisella ihmisellä Suomessa enää ole varaa. Vaikka voittaisi, niin korvaukset menisivät oikeuskuluihin. Vain juristit voittavat.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto