Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Salon ja Perniön väliselle tielle uutta pintaa

Asvaltointi hidastaa liikennettä Perniöntiellä.

Salossa päällystetään tällä viikolla teitä eri puolilla kaupunkia. Esimerkiksi Kantatie 52:ta päällystetään Perniön ja Salon välillä. Tietä päällystetään yhteensä noin yhdeksän kilometrin matkalta.

Työt kestävät noin viisi päivää. Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus.

Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Lisäksi tietä päällystetään muun muassa Salon ja Inkereen välillä (mt 2401).

9 vastausta: Salon ja Perniön väliselle tielle uutta pintaa

  • Mukava tieto, että teitä päällystetään, mutta olisi ollut hienoa lukea esim Inkereentien päällystyksestä jo päivää paria aiemmin – joku kuuleman mukaan myöhästyi jostakin juututtuaan tietyöruuhkaan.

  • Milloin on 110 tien vuoro Salosta Helsingin suuntaan? Järkyttävässä kunnossa koko tie Metsäjaanun uutta liittymää lukuunottamatta!

  • Kas kummaa kun yölläkin tehdään Perniön suuntaan. On niin kovat äänet ettei nukkumisesta tule mitään. Olisi kiva ollut tieto tarkoista kellonajoista.

  • 110 tie kunnostetaan varmaan sitten kun tulee jatkuvaa rekkaliikennettä jätteenpolttolaitokselle. Samalla pitää nykyisiä liittymiä laajentaa. Tulevan Tupurin liittymänkin kohdalla pitää tehdä muutostöitä 110 tielle. Nykyiset muutostyöthän ovat olleet käytössä jo yli puoli vuotta!

    • No sen tulevan Tupurin liittymän kohdalla on syytäkin tehdä muutoksia kun Helsingin suuntaan menevällä kaistalla poistui pyöräilijöiden käyttämä piennar käytännössä kokonaan. Ohituskaista purettiin ja siinä samassa asfaltoitu tie kapeni niin paljon, että reunakaide tuli liki kiinni autoilijoiden kaistaan. Polkupyörällä tulee melko ahtaat paikat jos kaksi rekkaa kohtaavat samaan aikaan kun olet pyörällä kaiteen kohdalla.

  • Voi..voi… Eiks näistäkin aina ilmoiteta, ja kesäisin pitäis tietää, että näitä on. Kiva että ainakin tänne Perniöön päin tulee asfalttia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto