Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Salonseutulaisille miehille syyte törkeästä ihmiskaupasta

Salonseutulaisten miesten uskotaan pitäneen nuorta naista seksivankina salolaisessa asunnossa. Syyte törkeästä ihmiskaupasta on nostettu neljää maahanmuuttajaa vastaan. Yksi vastaajista on kateissa, ja hänet on etsintäkuulutettu.

Ihmiskauppa muuttuu lain mukaan törkeäksi esimerkiksi silloin, kun rikoksen uhrin kyky puolustaa itseään on olennaisesti heikentynyt. Törkeästä ihmiskaupasta on annettu kourallinen tuomioita 2010-luvulla.

Lue lisää 10.7.2017 lehdestä

10 vastausta: Salonseutulaisille miehille syyte törkeästä ihmiskaupasta

 • Miksi puhutaan salonseutulaisista miehistä, kun he eivät sellaisia ole?

  En minäkään ole egyptinseutulainen mies, vaikka siellä asuin 5 vuotta.

 • Kiitos Lasse Kylänpäälle uutisoinnnista. Tämä uutinen ei tule koskaan pääsemään iltalehtiin, saatika Helsingin Sanomiin.

 • Edistetty luovia prosesseja, talouskasvua ja innovaatioita, joita hallitus peräänkuuluttaa. BKT kasvaa kohisten, kun näiden tapausten tutkimiseen ja selvittelyyn valjastetaan eri viranomaistahoja ja maksetaan tulkeille ja asianajajille, joiden palveluita tarvitaan tietenkin tutkinnan aikana ja eri oikeusasteissa.

 • Eivät kuitenkaan syntyperäisiä salonseutulaisia?

 • Tässäkin tapauksessa olisi hyvä, että syylliset tuomion jälkeen näytettäisiin julkisesti, että samaa ei enää tapahtuisi uusille uhreille….vaikuttaa kuitenkin siltä, että salassa pidetään muka nykyisen uhrin suojelemiseksi…?

 • Miksi noita Suomeen muuttaneiden rikoksia oikein suojellaan, minä en kyllä ymmärrä sitä, loppuuko sananvapaus siihen kun aletaan käsittelemään julkisuudessa maahan muuttaneiden rikoksisia, tilanne on mennyt koko ajan huolestuttavampaan suuntaan.

 • Suuri osa ihmisistä – etenkin päättävässä asemassa olevat – teeskentelevät ettei millään ole yhteyttä mihinkään. Tälle hulluudelle ei siis tule loppua, taitaa vaan pahentua.

  Suomi ei ole enää sama Suomi kuin 1970/80-luvuilla. Jotkut ovat halunneet väriä katukuvaan, sitä ei vastustettu riittävästi ja nyt ollaan tässä tilanteessa. Tanskassa asioihin on saatu jonkin verran rotia. Suomessakin olisi mahdollisuus, mutta se vaatisi, että ihmiset lopettavat omalla hyvyydellään pätemisen ja sen sijaan laittavat etusijalle oman perheensä ja oman maan tulevaisuuden. Samoin vanhempien on suojeltava lapsiaan paremmin. Entinen luottava ja naiivi suhtautuminen lasten ja omaan turvallisuuteen ei toimi näissä oloissa.

 • Eiköhän riittäisi, että näitä maahanmuuttajia kohdeltaisiin tavallisina ihmisinä, siis sellaisina, että jotkut ovat täysin kulkeroita, toiset mukavia ja vastuullisia, osa rikollisia, osa ihan OK sukan kuluttajia. Nyt tuntuu siltä, että jotkut pitävät heitä täyspaholaisina ja osa pyhimyksinä. Haloo, he ovat samanlaisia änkyröitä kun me muutkin, joiden perään pitää vähän katsoa, mutta suurimmaksi osaksi eletään aika tasaiseen muita häiritsemättä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto