SalPa erinomaisista asemista kahden viikon pelitauolle – TPV kaatui Tammelassa

0

Salon Palloilijat voi viettää hyvillä mielin kahden viikon taukoa jalkapallon Kakkosessa. Perjantaina Tammelan stadionilla Tampereella SalPa kukisti Pallo-Veikot maalein 3-1.

SalPa on nousi tasaisessa B-lohkon kärkipäässä viidenneltä sijalta toiseksi, mutta KäPalla, MuSalla ja FC Viikingeillä on tasoittava ottelu pelaamatta. Joka tapauksessa Joutsenten ensimmäiset 11 kamppailua sujuivat mainiosti, sillä salolaiset keräsivät sarjan ensimmäiseltä puolikkaalta kuusi voittoa ja kolme tasapeliä. Peleistä vain kaksi päättyi tappioon.

TPV-vieraspelissä SalPalta onnistuivat Lucas Gabrielsson, joka vei joukkueensa 1-0-johtoon 22. peliminuutilla. Vaihdosta kentälle päässyt Eetu Leppänen vei SalPan 2-0-johtoon 57. minuutilla. TPV:n kavennuksen jälkeen niin ikään vaihdosta sisään päässyt Joni Mäkinen viimeisteli vieraille 3-1-lukemat 77. minuutilla.

SalPa palaa nurmelle lauantaina 22. heinäkuuta, jolloin se kohtaa vieraissa putoamista vastaan taistelevan Nummelan Palloseuran.

 

SalPan loppukaudesta on tulossa varsin mielenkiintoinen. Kuva viime viikon KäPa-kotipelistä.