Ylämenu
Menu
Uutiskirje

SalPa romahti 1-5-kotitappioon jalkapallon Kakkosessa

Salon Palloilijoiden mainiosti alkanut kausi jalkapallon miesten Kakkosen B-lohkossa on saanut tuloksellisesti mollivoittoisen käänteen. SalPa romahti viikon toisessa kärkijoukkueiden kotiottelussaan Karjaan BK-46:lle tappioon peräti maalein 1-5 (1-2).

Juuri täydellisempää alkua ottelu ei tosin salolaisittain olisi voinut saada. Niko Leskelä vei kotijoukkueen johtoon ennen kuin ensimmäinen peliminuutti oli ehtinyt täyttyä. Johtoasema kesti hieman yli 20 minuuttia, mutta ennen puoliaikataukoa karjaalaisvieras siirtyi jo johtoon. 1-1-tasoituksen teki John Fagerström, ja 1-2-osuman juuri ennen taukoa Theodor Bangaly Kouyate.

Salolaisten alamäki jatkui tunnin kohdalla Teemu Lammin onnistuttua maalinteossa, ja Mitchell Lopezin 1-4 ratkaisi pelin 84. minuutilla.

BK-46 nousi Käpylän Pallon rinnalle lohkokärkeen. Myös MuSa ohitti 3-0-voitolla TPV:stä SalPan, mutta kuusi kärkijoukkuetta mahtuvat edelleen kolmen sarjapisteen sisään.

Ottelun ilonaihe oli yleisömäärä, 445 katsojaa. Yleisöä varten oli tosin saatavilla erittäin vähän katsomopaikkoja. Osa siirrettävistä katsomoista oli vuokrattu lauantaiksi Lietoon ja osa oli suunnitellusti Salo Horse Show’n käytössä.

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto